Inspiratiesessie Keuzekompas

Keuzekompas opleiding

Bestelling toolbox

logo kompas

Keuzekompas opleiding

Wie als coach, leerkracht, CLB-medewerker, HR-medewerker, therapeut of begeleider … aan de slag wil met het Keuzekompas®, dient beslagen op het ijs te komen. Daarom organiseren wij regelmatig een driedaagse training met mogelijkheid tot certificatie. Na deze opleiding ben je ingewijd in de methodologische en praktische grondslagen van het Keuzekompas® en na certificatie ben je gerechtigd om het instrument in te zetten in jouw praktijk.

De opleiding wordt verzorgd door de Keuzekompas®-trainers bij The Future Generation. In aanloop naar de opleiding krijgt u ook een gastcollege van Prof. Dr. Bart Soenens, Universiteit Gent (als Homejoy) die de verbanden tussen de Zelfdeterminatietheorie (Ryan & Deci) en het Keuzekompas® toelicht.

Wij gaan ervan uit dat de deelnemers een basisopleiding coaching achter de rug hebben. Is dat niet het geval, dan is het aangewezen om in parallel aan de opleiding Keuzekompas®, de basisvaardigheden coaching via een ander kanaal te verwerven (informeer je hierover bij ons).

Het is eveneens aangewezen om, vooraleer je de training volgt, de inspiratiesessie Keuzekompas® te volgen. Zo krijg je een goed beeld over de tool, het proces, de methodiek en kun je beslissen of je het trainingstraject wil volgen.

Na het volgen van de training Keuzekompas® en je certificatie-oefening te doen, kan je lid te worden van de Keuzekompas®-community. Dit heeft als bijkomend voordeel dat je opgenomen wordt in de lijst van erkende coaches op onze website www.keuzekompas.be, dat je gratis toegang krijgt tot onze interne opleidingen, intervisiemomenten en ons intern samenwerkings- en communicatieplatform (Teams), dat je doorverwijzing kunt krijgen van coachees die zich centraal aanmelden, en dat je deel uitmaakt van een netwerk van gelijkgezinden waarmee je regelmatig kunt ontmoeten, verbinden en verder ontwikkelen. Om van al deze opties gebruik te kunnen maken, betaal je een jaarlijks lidgeld.

De kostprijs van de opleiding:

 

  Inspiratiesessie
(halve dag)
Je eigen Keuzekompas®-traject
(6 uur coaching)
2 + 1 dagen Keuzekompas®- opleiding
Coaches, therapeuten, begeleiders, leerkracht, CLB-medewerker, HR-medewerker, therapeut,...
(prijs per persoon)

250€ indien je de Keuzekompas®-opleiding niet volgt

100€ indien je de Keuzekompas®-opleiding volgt

550€ 895€

Prijzen excl. BTW 21%

De opleiding bestaat uit de inspiratiesessie, je eigen Keuzekompas®-traject en de 2 + 1 dagen Keuzekompas®-opleiding.
Voor de certificatie bedraagt de prijs 150€.

 

Training Keuzekompas®

Certificatie

In samenspraak met de Keuzekompas®-trainers van The Future Generation.

SCHRIJF ME IN