Inspiratiesessie Keuzekompas

Keuzekompas opleiding

Bestelling toolbox

logo kompas

Keuzekompas opleiding

Wie als coach, leerkracht, CLB-medewerker, HR-medewerker, therapeut of begeleider … aan de slag wil met het Keuzekompas®, dient beslagen op het ijs te komen. Daarom organiseren wij regelmatig een driedaagse training met mogelijkheid tot certificatie. Na deze opleiding ben je ingewijd in de methodologische en praktische grondslagen van het Keuzekompas® en na certificatie ben je gerechtigd om het instrument in te zetten in jouw praktijk.

De opleiding wordt verzorgd door de Keuzekompas®-trainers bij The Future Generation. 

Wij gaan ervan uit dat de deelnemers een basisopleiding coaching achter de rug hebben. Is dat niet het geval, dan is het aangewezen om in parallel aan de opleiding Keuzekompas®, de basisvaardigheden coaching via een ander kanaal te verwerven (informeer je hierover bij ons).

Na het succesvol volgen van de training Keuzekompas® word je lid van de Inside-Out-Community. Dit heeft als bijkomend voordeel dat je opgenomen wordt in de lijst van erkende coaches op onze website www.keuzekompas.be, dat je gratis toegang krijgt tot onze interne opleidingen, intervisiemomenten en ons intern samenwerkings- en communicatieplatform (Teams), dat je doorverwijzing kunt krijgen van coachees die zich centraal aanmelden, en dat je deel uitmaakt van een netwerk van gelijkgezinden waarmee je regelmatig kunt ontmoeten, verbinden en verder ontwikkelen. Om van al deze opties gebruik te kunnen maken, betaal je een jaarlijks lidgeld.

De kostprijs van de opleiding:

 

  Inspiratiesessie
(halve dag)
Je eigen Keuzekompas®-traject
(6 uur coaching)
2 + 1 dagen Keuzekompas®- opleiding
Coaches, therapeuten, begeleiders, leerkracht, CLB-medewerker, HR-medewerker, therapeut,...
(prijs per persoon)

250€ indien je de Keuzekompas®-opleiding niet volgt

100€ indien je de Keuzekompas®-opleiding volgt

550€ 895€

Prijzen zijn excl. BTW 21%.

De opleiding bestaat uit 2 + 1 dagen Keuzekompas®-opleiding en het is aangewezen zelf je eigen Keuzekompas® te leren kennen.

 

Training Keuzekompas®

  • Vrijdag 17 maart, donderdag 23 maart en vrijdag 21 april 2023 (9u30 tot 16u in Deinze)

 

SCHRIJF ME IN