Inspiratiesessie Keuzekompas

Vijfdaagse Keuzekompas

Bestelling toolbox

logo kompas

Certificatietraining

Wie als coach, leerkracht, CLB-medewerker, HR-medewerker, therapeut of begeleider … aan de slag wil met het Keuzekompas®, dient beslagen op het ijs te komen. Daarom organiseren wij regelmatig een vijfdaagse certificatietraining. Na deze opleiding ben je ingewijd in de methodologische en praktische grondslagen van het Keuzekompas®, en ben je gerechtigd om het instrument in te zetten in jouw praktijk.

De opleiding wordt verzorgd door Ingrid Jansen en Isabelle Van De Vijver, Keuzekompas®-trainers bij The Future Generation. In aanloop naar de opleiding krijgt u ook een gastcollege van Prof. Dr. Bart Soenens, Universiteit Gent (al dan niet online) die de verbanden tussen de Zelfdeterminatietheorie (Ryan & Deci) en het Keuzekompas® toelicht.

Wij gaan ervan uit dat de deelnemers een basisopleiding coaching achter de rug hebben. Is dat niet het geval, dan is het aangewezen om in parallel aan de opleiding Keuzekompas®, de basisvaardigheden coaching via een ander kanaal te verwerven.

Het is eveneens aangewezen om, vooraleer je de certificatietraining volgt, de inspiratiesessie Keuzekompas® te volgen. Zo krijg je een goed beeld over de tool, het proces, de methodiek en kun je beslissen of je het trainingstraject wil volgen.

Na het volgen van de training Keuzekompas®, kun je er ook voor kiezen om, als coöperant van The Future Generation, lid te worden van de Keuzekompas®-community. Dit heeft als bijkomend voordeel dat je opgenomen wordt in de lijst van erkende coaches op onze website www.keuzekompas.be, dat je gratis toegang krijgt tot onze interne opleidingen en ons intern samenwerkings- en communicatieplatform (Teams), dat je doorverwijzing kunt krijgen van coachees die zich centraal aanmelden, en dat je deel uitmaakt van een netwerk van gelijkgezinden waarmee je regelmatig kunt ontmoeten, verbinden en verder ontwikkelen. Om van al deze opties gebruik te kunnen maken, koop je éénmalig 2 aandelen van CVBA The Future Generation en betaal je een jaarlijks lidgeld.

De kostprijs van een certificatieproces:

 

 

Opleiding 5 dagen

2 aandelen(*)

Jaarlijks Lidgeld (*)

Coaches, therapeuten, begeleiders:

 • Jongeren
 • Volwassenen
 • Loopbaan

1950

100

750

Bedrijven (prijs per persoon)

1950

100

1250

 • Particulier
 • School
 • CLB
 • VZW
neem contact op via info@thefuturegeneration.nu voor info over de sprecifieke voorwaarden    

(*) optioneel

Prijzen excl. BTW 21%
The Future Generation CVBA is erkend voor de KMO-Portefeuille. U kunt dus voor deze opleiding de KMO-portefeuille inzetten als u voldoet aan de voorwaarden.

Certificatietraining Keuzekompas®

 • 3-5 feb 2021  + 4 maart 2021 + 5 maart 2021 (voormiddag en online)

 • 5-7 mei 2021 + 10 juni 2021 + 11 juni 2021 (halve dag voormiddag - online)

 • 15-17 sep 2021 + 14 oktober 2021 + 15 oktober 2021 (halve dag voormiddag - online)

 •  8-10 dec 2021 + 13 januari 2022 + 14 januari 2022 (halve dag voormiddag - online)

BLWRK | het Bolwerk coworking
Binnenfort Fort, Vestinglaan 55, 2650 Edegem
https://goo.gl/maps/T9McrfMVmK7UhxM56
 

SCHRIJF ME IN