Inspiratiesessie Keuzekompas

Keuzekompas opleiding

Bestelling toolbox

logo kompas

Partnerships

Pulso Europe is gespecialiseerd in het optimaliseren van psychosociaal welzijn binnen organisaties. Een van hun diensten in dit kader betreft de Employee Assistance Programs (EAP). Klanten die een EAP in hun organisatie inbouwen, geven hun medewerkers op deze manier 24/24 toegang tot de gespecialiseerde ondersteuning van Pulso en hun netwerk van psychologen-therapeuten-experten bij psychosociale, financiële en juridische vragen. Typische keuzevragen die binnenkomen op de EAP lijnen, oriënteert Pulso Europe naar één van de  KeuzeKompas®-coaches.

The Future Alliance zet het KK in bij haar klanten om organisatie ontwikkeling en cultuur innovatie op gang te brengen.

Xertum hanteert het keuzekompas voor bewustzijnsverruiming bij leiderschapsontwikkeling in het kader van de transitie naar veerkracht en wendbaarheid in organisaties. 

Notice the Difference! zet het Keuzekompas met succes in in oranisatietrajecten rond veerkracht, leiderschap en verandering. Mensen bewust maken van  hun volle potentieel en hen uitnodigen van daaruit  te leven en werken zodat ze  vanuit intrinsieke motivatie duurzame resultaten neerzetten in verbinding met zichzelf, het team en de bedrijfsdoelstellingen…daar doen we het voor!”