Inspiratiesessie Keuzekompas

Tweedaagse Keuzekompas

Bestelling toolbox

logo kompas

Certificatietraining

Wie als coach, leerkracht, CLB-medewerker, HR-medewerker, … aan de slag wil met het Keuzekompas®, dient beslagen op het ijs te komen. Daarom organiseren wij regelmatig een tweedaagse certificatietraining. Na deze opleiding ben je ingewijd in de methodologische en practische grondslagen van het Keuzekompas®, en ben je gerechtigd om het instrument in te zetten in jouw praktijk.

De opleiding wordt verzorgd door Jan De Keyser en/of Elie Naudts, methodiekontwikkelaars van het Keuzekompas®. Tijdens deze opleiding krijgt u ook een gastcollege van Prof. Dr. Bart Soenens (Universiteit Gent) die de verbanden tussen de Zelfdeterminatietheorie (Ryan & Deci) en het Keuzekompas® toelicht.

Wij gaan ervan uit dat de deelnemers een basisopleiding coaching achter de rug hebben. Is dat niet het geval, dan is het aangewezen om in parallel aan de opleiding Keuzekompas®, de basisvaardigheden coaching via een ander kanaal te verwerven.

Het is eveneens aangewezen om, vooraleer je de certificatietraining volgt, de inspiratiesessie Keuzekompas® te volgen. Zo krijg je een goed beeld over de tool, en kun je beslissen of je je de tool wil eigen maken.

Na het volgen van de training Keuzekompas®, kun je er ook voor kiezen om, als coöperant van The Future Generation, lid te worden van de Keuzekompas®-community. Dit heeft als bijkomend voordeel dat je opgenomen wordt in de lijst van erkende coaches op onze website www.keuzekompas.be, dat je gratis toegang krijgt tot onze interne opleidingen en ons intern communicatieplatform (slack), dat je doorverwijzing kunt krijgen van coachees die zich centraal aanmelden, en dat je deel uitmaakt van een netwerk van gelijkgezinden waarmee je regelmatig kunt ontmoeten en verbinden. Om van al deze opties gebruik te kunnen maken, koop je éénmalig 2 aandelen van CVBA The Future Generation en betaal je een jaarlijks lidgeld.

De kostprijs van een certificatieproces varieert naargelang van jouw functie, werkomgeving of doelgroep waarmee je werkt :

 

 

Opleiding 2 dagen(*)

2 aandelen(**)

Jaarlijks Lidgeld (**)

  • Particulier
  • School
  • CLB
  • VZW

600

100

250

Coaches

  • Jongeren
  • Volwassenen
  • Loopbaan

950

100

750

Bedrijven
(prijs per persoon)

1500

100

1250

(*) indien u vooraf een inspiratiesessie volgde, kunt u de deelnamekost aan deze inspiratiesessie in mindering brengen van dit bedrag
(**) optioneel

Prijzen excl. BTW 21%

CVBA The Future Generation heeft een erkenningsprocedure opgestart voor de KMO-portefeuille. Bij goedkeuring van ons dossier, kan u voor deze opleiding de KMO-portefeuille inzetten.

Certificatietraining Keuzekompas®

  • 13-14 maart 2019
  • 10-11 oktober 2019

Clemenspoort, Overwale 3, 9000 Gent (vlakbij Gent Sint Pieters)
9:00u – 17:00u

SCHRIJF ME IN